Viering van de Filippijnse Onafhankelijkheid

Op 12 juni 2010 wordt de Filippijnse Onafhankelijkheid (= kalayaan) gevierd met de jaarlijkse picknick in het recreatiepark van Spaarnwoude te Halfweg

Kalayaan Fiesta 2010

De organisatie is sinds vorig jaar in handen van de Stichting Kalayaan Fiesta Nederland (= KFFN, die bestaat uit UFDA & Barangay sa Holland) in samenwerking met andere Filippijnse organisaties, de Filippijnse Ambassade en de Gemeente Haarlemmerliede.

Zij presenteren u:

KALAYAAN FIESTA “LUZVIMINDA 2010”

Dit is een samenwerking van de meeste in Nederland aanwezige Filippijnse organisaties. De programmering geeft uiting aan de Filippijnse traditie in de vorm van dans, zang en toneelspel, afkomstig van Luzon, de Visayas en Mindanao “LuzViMinda” in de Filippijnen. ABS/CBN artiesten staan garant voor een hoog niveau van de culturele voorstellingen.

Er is tevens een markt met kraampjes waar allerlei Filippijnse producten te koop zijn. Vanuit het hele land komen er jaarlijks duizenden Filippijnse en Nederlandse mensen samen. In de loop van de dag is het gehele terrein gevuld met party-tenten en komt de geur van barbecue je van alle kanten tegemoet.

Hoofdsponsors zijn: Sunro Change BV, Boracay View Resort, Western Union, Moneytrans, ABS/CBN c/o Manila Trading en Elma Tours & Travel. Donors zijn Hol-Phil Door to Door, St. Claire Door to Door, Sunlight Foundation, Eileen Sara-Sari Store, Robmin Au Pair Agency en Munting Nayon.

De andere Filippijnse organisaties zijn: Bicol Community in Nederland (BCN), Kabalikat, NL-Convergence (BisDak, Damayan, Habagat, United Migrants Domestic Workers), Pinoy Village Rotterdam, Stichting Overijssel, JA1 Amsterdam, TANA (Tiaongen Association in Nederland) & TIAH (The Association of Ilocano in Holland) en Pinay sa Holland.

Voor meer informatie: KFFN 06-81881543 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ,
de website http://kalayaanfiesta.wordpress.com/
en pdf van flyer

Waar bevindt zich Spaarnwoude Park: kaart weergeven