Filippijnse sponsoractie voor de slachtoffers van de tropische storm

Benefietconcert voor de wederopbouw na de storm

Allerlei Filippijnse en Nederlandse gemeenschapsorganisaties werken samen aan deze sponsoractie voor de slachtoffers van de tropische stormen. Wij nodigen u van harte uit voor een benefietconcert “Bangon, Pinoy” door Filippijnse artiesten voor de slachtoffers van de tropische storm.

091108img091108img

Benefietconcert: Bangon, Pinoy! – Wederopbouw na de storm

  • 22 november 2009 van 19.30 tot 22.00 uur
  • Nassaukerk, De Wittestraat 114 te Amsterdam (tram 10)
  • Toegang: 50, 30, 20 of 15 euro – www.pinaysaholland.org

Filippijnse artiesten in Nederland slaan de handen ineen voor de slachtoffers van de tropische stormen. De bekendste artiest is Mary Ann Morales. Zij won in 1997 de soundmix show van Henny Huisman. Vele andere artiesten traden op in de musical Miss Saigon. Dit belooft een avond van top entertainment te worden met zang van Filippijnse wereldklasse.

De artiesten zijn: Nu Driz, Isabel Gregorio, Joyce San Mateo, Mary Ann Morales, Pompeii Perez, Machael Macalintal, Arvin Quirante, Jamaica Salcedo en het Amsterdamse koor G.L.O.W. ( God’s Love Over the World). Belangeloos werken zij in dit programma met elkaar samen en zetten hun muzikale talent in voor hun landgenoten op de Filippijnen.

Het doel van de sponsoractie is “noodhulp en wederopbouw” voor de slachtoffers van de vier tropische stormen die in oktober de Filippijnen teisterden. Duizenden mensen zijn daarbij hun huis kwijtgeraakt. De hulp is bedoeld voor de meest noodlijdenden. De uitvoering ligt in handen van het Nationale Rode Kruis en Citizens Disasters Response Center (CDRC).

De samenwerkende Filippijnse en Nederlandse gemeenschapsorganisaties zijn: Baranggay sa Holland, Center for Philippine Concerns (CPC), Migrante Sectoral Party–NL Chapter, Migrante Netherlands, Migrante Europe, Nederlands–Filippijnse Solidariteitsbeweging en Pinay sa Holland – Filippijnse vrouw in Nederland.

Toegangskaarten:
www.pinaysaholland.org of http://www.ammado.com/community/110272

Artiesten:
http://www.mnnetherlands.com/categories/news/286/286_abenefitconcertforthestor.php

Contactpersonen:
Maitet Ledesma: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Timi Stoop-Alcala: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

wij rekenen op uw aanwezigheid!

Mocht u op 22 november verhinderd zijn:
uw gift is van harte welkom op ING 6932831 van Pinay sa Holland, Alkmaar o.v.v. "wederopbouw"

Iedere gift wordt in grote dankbaarheid aanvaard!