Finish gehaald, Doel Bereikt!

Beste allen,

Wij zijn heel blij dat we u kunnen melden, dat Kyle de finish van de Vierdaagse te Nijmegen heeft gehaald. Hij kwam om ongeveer 14:30 uur aan!Op de foto zien we Kyle met de officiële Nederlandse onderscheiding "het vierdaagsekruis". Hij vertelt aan zijn broer Kalil zijn ervaring van de laatste dag.

vierdaagsevierdaagseHij is ook heel gelukkig dat hij hiermee zijn doel, 1000 euro voor het programma “Hand for an Orphan” ten behoeve van het Kinderrevalidatie Centrum (CRC), heeft bereikt. We hopen zelfs, dat we hier nog boven zullen komen, als alle toezeggingen die gedaan zijn, binnenkomen! Dat betekent: meer boeken, speelgoed en andere benodigdheden voor de wezen.

In de Filippijnen hebben kinderen van de Salinlahi Alliance for Children’s Concerns en de CRC en andere advocaten voor kinderrechten hun solidariteit met Kyle getoond en ook op straat gelopen. Zij sloten zich aan bij duizenden anderen in de Lakbayan (Volksmars) van het zuidelijke deel van Luzon naar Manilla, in aanloop naar de protestacties tijdens de SONA (State of the Nation Address = jaarlijkse toespraak van de Filippijnse president tot de leden van het Congres) op maandag 27 juli. De kinderen droegen spandoeken: “Loop met Kyle, Loop voor Gerechtigheid” en “Loop voor Gerechtigheid, Loop voor Vrede”.

In de volgende links vindt u artikelen, documenten en video’s in verband met Kyle’s wereldloop:

http://www.abs-cbnnews.com/pinoy-migration/07/03/09/young-pinoy-join-biggest-walkathon-holland


http://pinoyweekly.org/new/kampeon-ng-mga-batang-naulila-sa-gobyernong-arroyo/


http://mediaplayer.rtvutrecht.nl/stream/11304073 ( start op 11 minuten zendtijd)
http://de4daagselive.racesimulator.eu/30J021

Hierbij willen wij iedereen bedanken, die heeft bijgedragen aan het bereiken van dit doel. Zonder de steun van iedereen zou dit niet mogelijk zijn geweest!

Hartelijke groet,

Kyle, Kalil, Boyen en Angie