Kyle's Sponsorloop voor Weeskinderen: 1000 Euro bijna gehaald!

Kyle is twee maanden bezig met trainen voor de grote uitdaging van de Nijmeegse Vierdaagse. Hij is nu in staat om 30 km op een dag zonder veel problemen te volbrengen. Dit weekend probeert hij om twee opeenvolgende dagen te lopen. Herstellende na een periode van verkoudheden, neemt hij zich nu voor, om intensiever te gaan trainen zodra de schoolvakantie op 10 juli begint.

Middels dit korte verslag maken we graag van de gelegenheid gebruik om iedereen die al gedoneerd heeft en allen die hebben toegezegd een bijdrage te leveren aan Kyle's "Wereldloop" te bedanken. Tot dusver hebben we al ongeveer € 300 in contanten en een bedrag van € 600 aan verwachte toezeggingen, als Kyle de volledige vier dagen van 120 km afmaakt.

We zijn ervan overtuigd dat met onze gezamenlijke inspanningen en steun van vrienden, we beslist in staat zullen zijn om onze doelstelling van € 1000 te bereiken. We hopen meer mensen aan te sporen om deel te nemen aan dit initiatief, zodat we allemaal samen kunnen bijdragen aan het programma "Een Hand voor een Wees" van het Children's Rehabilitation Center (CRC).

Schrijf alstublieft naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om Kyle aan te moedigen, voor donaties/toezeggingen of voor berichten aan de kinderen die onder de zorg van de CRC staan.

Hartelijk dank!