Kyle zoekt Sponsors voor zijn Wereldloop

Beste mensen,

Van 21 tot 24 juli zal mijn 12-jarige zoon Kyle meedoen aan de Internationale Wandelvierdaagse te Nijmegen. Hij zal een van de 45.000 deelnemers zijn en per dag 30 km afleggen, dus 120 km in vier dagen.

Kyle zoekt sponsors voor zijn deelname aan de “Walk of the World” en wil op deze manier €1000 bij elkaar krijgen voor ouderloze kinderen in de Filippijnen. Dit geld zal bestemd zijn voor de aankoop van boeken, creativiteitsbenodigdheden, speelgoed, onderwijsmateriaal, kleding, en medicijnen voor kinderen die van hun ouders beroofd zijn, doordat hun ouders zijn ontvoerd of op brute wijze om het leven zijn gebracht.

Wilt u Kyle’s “Walk of the World” sponsoren?

U kunt:

  • €0,20 per kilometer, cq €6,- per dag toezeggen
  • of een vast bedrag doneren

Stuur alstublieft een email waarin u aangeeft met hoeveel u deze sympathieke actie wilt steunen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

U kunt ook direct uw donatie overmaken op:

Postgiro 8118425 ten name van NFS (Nederlands Filippijnse Solidariteitsbeweging) te Leiden onder vermelding van “sponsor Kyle”.

Kyle en de rest van de familie (Boyen, Angie en Kalil) zullen u op de hoogte houden van de voorbereidingen en de toezeggingen die we hopen binnen te krijgen.

Hartelijk dank voor uw steun!

Boyen Baleva

Download flyer