Filter
 • Volksvertegenwoordiging houdt Kantoor op Stakingspost

  Volksvertegenwoordiging houdt Kantoor op Stakingspost

  Afgelopen maand heeft het Filippijnse hooggerechtshof besloten dat alle vacante posities voor party-list vertegenwoordigers opgevuld moeten worden. De nieuwe Anakpawis vertegenwoordiger heeft bij de aanvang van zijn nieuwe taak zijn kantoor geïnstalleerd bij de stakende boeren op de stoep van het gebouw van de volksvertegenwoordiging.

  “Newly Proclaimed Solon Holds Office in Peasant Camp-Out” in Bulatlat

 • Kyle's Wereldloop

  Kyle zoekt Sponsors voor zijn Wereldloop

  Beste mensen,

  Van 21 tot 24 juli zal mijn 12-jarige zoon Kyle meedoen aan de Internationale Wandelvierdaagse te Nijmegen. Hij zal een van de 45.000 deelnemers zijn en per dag 30 km afleggen, dus 120 km in vier dagen.

  Kyle zoekt sponsors voor zijn deelname aan de “Walk of the World” en wil op deze manier €1000 bij elkaar krijgen voor ouderloze kinderen in de Filippijnen. Dit geld zal bestemd zijn voor de aankoop van boeken, creativiteitsbenodigdheden, speelgoed, onderwijsmateriaal, kleding, en medicijnen voor kinderen die van hun ouders beroofd zijn, doordat hun ouders zijn ontvoerd of op brute wijze om het leven zijn gebracht.

  Wilt u Kyle’s “Walk of the World” sponsoren?

  U kunt:

  • €0,20 per kilometer, cq €6,- per dag toezeggen
  • of een vast bedrag doneren

  Stuur alstublieft een email waarin u aangeeft met hoeveel u deze sympathieke actie wilt steunen naar kyleswereldloop@redstreams.net.

  U kunt ook direct uw donatie overmaken op:

  Postgiro 8118425 ten name van NFS (Nederlands Filippijnse Solidariteitsbeweging) te Leiden onder vermelding van “sponsor Kyle”.

  Kyle en de rest van de familie (Boyen, Angie en Kalil) zullen u op de hoogte houden van de voorbereidingen en de toezeggingen die we hopen binnen te krijgen.

  Hartelijk dank voor uw steun!

  Boyen Baleva

  Download flyer

 • Verslag Viering Rechtsoverwinning en Boeklancering

  Verslag Viering Rechtsoverwinning en Boeklancering

  Amsterdam, 9 mei. Viering van het feit dat het Openbaar Ministerie (OM) de vervolging van Prof. José Maria Sison heeft stopgezet, en de boekaankondiging van zijn laatste twee boeken: Deel 1 – ‘Voor Gerechtigheid, Socialisme en Vrede’, en Deel 2 – ‘Voor Democratie en Socialisme tegen Imperialistische Globalisering’.

  Verslag: www.arkibongbayan.org

 • Uitnodiging 9 mei 2009

  Uitnodiging 9 mei 2009

  sison-free