Handtekeningen voor Onafhankelijk Onderzoek
naar Moord op Willem Geertman

De petitie is door veel burgers en organisaties (o.a. Amnesty International) ondertekend. Op 6 november a.s. willen wij deze petitie overhandigen aan de Tweede Kamer. Hier mogen volgens voorschrift maximaal 8 personen bij aanwezig zijn.

De delegatie zal bestaan uit vertegenwoordigers van de kerk, ontwikkelingsorganisaties, mensenrechtenorganisaties en migrantenorganisaties. De belangrijkste deelnemers zijn Aurora Santiago (Willem’s partner), Theresa Brittanico (stafkracht Alay Bayan waarvan Willem directeur was) en Herman Geertman – broer van Willem.

De griffier heeft de datum van dinsdag 6 november voor de overhandiging (onder voorbehoud van formele instemming van de commissie) vastgelegd. De petitieaanbieding zal plaatsvinden tussen 13.30 en 13.45 uur en zal hooguit een kwartier duren. Ter ondersteuning roepen wij sympathisanten op, om rondom die tijd op het Plein in Den Haag bijeen te komen.

Wij willen u vragen, om nog meer mensen te motiveren hun handtekening te plaatsen. Als u handtekeningen heeft, dan ontvangen wij die graag voor 4 november. Dit kan per post naar NFS, Vlietwaard 318, 1824 LM Alkmaar of per email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .