Edwin Borbe

Ik ben Edwin Borbe, geboren op 9 oktober 1973 in Bagotongki, Malinao, Albay. Ik ben getrouwd met Lilibeth Borbe en we hebben zes kinderen, Erwin, 18 jaar (4e jaar HS), Emilyn, 16 jaar (4e jaar HS), Edwin, 14 jaar (2e jaar HS), Kimberle, 10 jaar (speciaal kind, ze is verlamd), Eugene, 5 jaar (groep 1) en Ella van 6 maanden.

Ik vraag u om hulp. Mijn vrouw heeft geen baan en ik zit momenteel in de gevangenis als vermeend lid van het Nieuwe Volksleger (NPA). Ik word beschuldigd van betrokkenheid bij moord en ik ben veroordeeld tot 10-17 jaar gevangenisstraf. Drie van mijn zaken werden al afgewezen.

Ik ben een eenvoudige boer en werd op 27 maart 2007 gearresteerd. Ik kwam terecht in de Tabaco City gevangenis en mijn zaak kwam voor in Afdeling 15. Daarna werd ik veroordeeld en naar de Afdeling Normale Beveiliging van de New Bilibid gevangenis gebracht.

Sinds mijn opsluiting woont mijn gezin bij mijn schoonfamilie, die hen helpt om rond te komen. Mijn familie en ik hopen dat u op enige wijze kunt helpen, met name in de opvoeding van de kinderen.