Oproep tot Ondertekening

Wij zijn buitenlanders die zich aansluiten bij de onderstaande oproep van de Filippino’s: Stop de Onterechte Uitzetting van Zuster Patricia Fox!

Als u deze oproep mede ondersteunt, kunt u ondertekenen middels de snelkoppeling onderaan de oproep.

Stop de Onterechte Uitzetting van
Zuster Patricia Fox!

IFFSM april 2018

Wij zijn Filippino’s die oprecht van ons land houden.

Wij vragen de Filippijnse autoriteiten om te stoppen met de onterechte uitzetting uit de Filippijnen van Zuster Patricia ‘Pat’ Fox!

Zuster Pat is een Australische missionaris-non die al 27 jaar in de Filippijnen woont in dienst van het Filippijnse volk.

De Filippijnse regering wil haar uitzetten vanwege vermeende betrokkenheid in de landspolitiek.

Maar, wat de regering politiek noemt, noemen wij oprechte dienst aan het Filippijnse volk.

Zuster Pat heeft mensen van de boerenbevolking, de werkende klasse en stadsarmen geholpen in hun strijd voor maatschappelijke rechtvaardigheid en tegen mensenrechtenschendingen.

Zij is een Filippijnse, meer ‘Filippijns’ dan corrupte politici,die bang zijn voor ‘buitenlanders’ die oprecht de armsten van ons volk willen helpen. Niet door nutteloze uitkeringen en zogenaamde pseudo-ontwikkelingsprojecten, maar door hen bewust te maken van hun rechten als een volk met waardigheid en mensenrechten.

Wij zijn mensen met verschillende religies en sommigen zijn zelfs a-religieus, maar wij zijn allen verenigd in onze verklaring dat Zuster Pat een model wereldburger is, die ons helpt met de verwezenlijking van onze droom over een wereld zonder grenzen, waar burgers als broeders en zusters samenleven onder de vlag van menselijkheid.

Hier is een buitenlandse, die een van ons is geworden.

Hier is een Australische, die onze taal spreekt, vanuit haar hart.

Hier is een oudere buitenlandse vrouw, die in een eenvoudige driewieler arme dorpen bezoekt, terwijl ‘Filippijnse’ politici in luxe auto’s naar hun chique villa’s rijden.

Hier is een FILIPPIJNSE, die de Filippijnse regering wil uitzetten of heeft bevolen binnen 30 dagen te vertrekken vanwege het dienen van de armsten van de armen onder ons.

Wij kunnen slechts deze oproep opstellen en weten niet eens of deze petitie terrein wint, maar met tranen en gebalde vuisten zeggen wij: NIET IN ONZE NAAM.

Wij eisen dat de Filippijnse autoriteiten stoppen met de deportatie van Zuster Pat Fox uit de Filippijnen!

LAAT HAAR BLIJVEN! ZIJ IS EEN FILIPPIJNSE!

Link naar oproep tot ondertekening.

Meer nieuws

Immigration agents arrest Aussie nun active in human rights work in the Philippines

BI frees Aussie nun amid protests