Uitnodiging Zoom: Verdedig Louie Jalandoni

Verdedig Louie Jalandoni:
een man van VREDE, geen terrorist!

De trieste situatie doet zich voor dat de heer Louie Jalandoni in de Filippijnen op de terroristenlijst is geplaatst. Louie Jalandoni werkt zijn hele leven met de Filippijnse massa's voor een rechtvaardige vrede in de Filippijnen. Hij vecht voor vrede. Hij is allesbehalve een terrorist.

Het is internationaal bekend dat de mensenrechtenschendingen doorgaan; er worden o.a boeren, advocaten en journalisten gedood, activisten worden gearresteerd en/of vermoord, zij die veranderingen willen worden rood-gelabeld, met het gevaar vermoord te worden.

Het is in deze context dat Louie op de terroristenlijst is gezet, omdat hij al meer dan 20 jaar actief was voor vrede in de Filippijnen. En omdat hij tot aan zijn pensionering 6 jaar geleden voorzitter was van het NDFP-onderhandelingspanel. Hij is nu Senior Consultant bij het panel.

De zoom is op 14 november, aanvang 8 uur in de avond.

De verwachte duur is 1 uur.
De voertaal is Nederlands!

Ga voor registratie naar: Registratie Zoom of gebruik in zoekmachine: tiny.cc/verdediglouie

Programma

  • Filmpje: impressie van Louie Jalandoni
  • Joris Vercammen, emeritus Aartsbisschop van de Oud-Katholieke Kerk Nederland (OKKN). Over de persoon Louie Jalandoni en de Defend Louie Campagne.
  • Michael Nijhoff, Vrienden Strijdbare Filippijnse Bevolking (FFPS). Over zijn bezoek aan de Filippijnen tijdens de  verkiezingen.
  • Hans Gaasbeek, advocaat en voorzitter “Dag van de Bedreigde Advocaat”. Algemene situatie, die van advocaten in het bijzonder en het belang van internationale solidariteit.
  • Open forum, vragen en antwoorden.
  • Joris Vercammen: toelichting op handtekeningenactie en oproep tot ondertekening.

Het DEFEND Louie Jalandoni Comité heet u van harte welkom!