pagina 1 / 1

Bewondering voor Peter R de Vries!

Fillippijnse migrantengemeenschap is hem eeuwig dankbaar voor zijn streven naar waarheid en gerechtigheid.

De Filippijnse migrantengemeenschap in Nederland deelt de schok, het ongeloof en de woede van de Nederlanders over de schietpartij gericht tegen Peter R de Vries.

De heer de Vries is een uitzonderlijke onderzoeksjournalist die bekend staat om zijn moed en inzet bij het zoeken naar gerechtigheid voor de slachtoffers van onopgeloste misdaden.

In 2005 was zo'n slachtoffer Veneranda 'Bebe' Pana, een Filippijnse vrouw die op mysterieuze wijze verdween. Na vier jaar meedogenloos onderzoek door Peter R de Vries zijn de leugens van haar man achterhaald en werd haar lichaam gevonden.

De Filippijnse migrantengemeenschap en onze organisatie, Stichting Pinay sa Holland, die met de heer de Vries aan de zaak heeft gewerkt, zijn hem eeuwig dankbaar voor zijn streven naar waarheid en gerechtigheid voor Bebe Pana en haar familie in de Filippijnen.

De Nederlandse overheid moet geen moeite of middelen sparen om de daders van het neerschieten van Peter R. de Vries voor het gerecht te brengen. Ze mogen niet toestaan dat de waarheid het zwijgen wordt opgelegd door degenen die hem wilden doden.

Wij denken aan Peter R de Vries en zijn naasten!

Gerechtigheid voor Peter R de Vries - NU!

Stichting Pinay sa Holland-GABRIELA

In herinnering aan Peter R de Vries

Op 15 juli is hij overleden, 9 dagen na de aanslag op zijn leven. Wij en de Filippijnse migrantengemeenschap betreuren zijn dood ten zeerste.

Wij herinneren hem om zijn medemenselijkheid bij het zoeken naar waarheid en gerechtigheid voor de slachtoffers van onopgeloste misdaden.

Wij wensen zijn nabestaanden en iedereen die hem lief had sterkte toe bij de verwerking van zijn overlijden en dat het recht zijn beloop krijgt.

NFS Bestuur