Aankondiging Toneelstuk Tao Po

“Tao Po” is een toneelstuk waarin Mae Paner, alias Juana Change acteert. Mae vertolkt vier personages middels krachtige monologen over de buitengerechtelijke moorden in de Filippijnen.

Elke voorstelling bevat interactie tussen publiek, familieleden van de slachtoffers en mensenrechtenactivisten uit de Filippijnen.

Taal: Filippijns gesproken en projectie in het Engels.

De voorstelling in Nederland vindt plaats:

Tao Po5 oktober 2019, 19:00 tot 21:30 uur
CREA THEATERZAAL
Nieuwe Achtergracht 170, 1018 WV Amsterdam

Toegangsprijs: €10.

Er zijn solidariteitskaarten te koop van €15 / €20 als steun voor diegenen die zich de toegangsprijs niet kunnen veroorloven. We zorgen dat er ook plaats is voor mensen die om financiële redenen anders niet aanwezig zouden kunnen zijn.

De opbrengst van de kaartverkoop komt ten goede aan de productie en het mensenrechtencampagnefonds van Linangan, MIGRANTE-EUROPE en Rise Up.

Hartelijk dank voor de ontvangen steun!

De Nederlands-Filippijnse Solidariteitsbeweging wil iedereen die een gift heeft gedaan voor dit Europese project van harte bedanken.  Andere lezers van ons nieuwsbericht willen wij oproepen om ook een gift te overwegen. Iedere steun is nog steeds hard nodig.

Van de International Coalition for Human Rights in the Philippines (ICHRP) vernamen wij dat ze nog niet uit de kosten zijn om de voorstelling in andere landen mogelijk te maken.

Dus bij deze nogmaals de oproep voor uw steun! U kunt uw gift overmaken op NL76INGB0008118425 t.n.v. NFS, o.v.v. ‘gift voor Rise Up’